فاطمه پیمان خواستار شفافیت درباره نقش تیکتاک در ممنوعیت احتمالی یوتیوب کودکان شد

فاطمه پیمان، رهبر حزب صدای استرالیا و سناتور سابق حزب کارگر، از دولت فدرال خواست تا درباره اینکه آیا لابیهای تیکتاک بر دولت فشار وارد کردهاند تا یوتیوب کودکان در کشور ممنوع شود، شفافسازی کند.
به گزارش رادیونشاط، خانم پیمان در اظهاراتی تند خواستار توضیح درباره جلسه میان وزیر ارتباطات و نمایندگان تیکتاک شد.
بر اساس گزارشها، آنیکا ولز، وزیر ارتباطات، در ماه می و اندکی پس از انتصاب به این سمت، جلسه معارفه با نمایندگان شرکت تیکتاک در دفتر خود برگزار کرده است. از آن زمان، شایعات پیرامون تصمیم دولت برای ممنوع کردن فعالیت یوتیوب کودکان در استرالیا شدت گرفته است.
سناتور پیمان با اشاره به این رویدادها، صراحتاً این پرسش را مطرح کرد که آیا این شرکت چینی تحت کنترل پکن، بر وزیر ارتباطات فشار وارد کرده تا یوتیوب کودکان را ممنوع کند یا نه. وی تاکید کرد، در صورت صحت این ادعا، دولت ملزم به ارائه توضیحات کامل در این خصوص است.
وی همچنین از خانم ولز درخواست کرد تا توضیح دهد چرا شرکتی که استفاده از اپلیکیشن آن بر روی دستگاههای دولتی استرالیا ممنوع شده ، پیش از تغییر موضع دولت در خصوص معافیت یوتیوب از قانون ممنوعیت شبکههای اجتماعی ، با مسئولان دولتی ارتباط داشته است.
سناتور پیمان در بیانیهای هشدار داد: "اگر این گزارشها درست باشد، پرسشهای جدی درباره آسیبپذیری دولت در برابر لابیگران و احتمالاً نفوذ دولت چین مطرح میشود."
او افزود: "کمی غیرعادی است که نخستوزیر در ابتدا از استثنا شدن یوتیوب از ممنوعیت حمایت کرد، اما پس از این جلسه و درست در آستانه سفر به چین، موضع خود را تغییر داد."
سناتور فاطمه پیمان، نماینده ایالت استرالیای غربی در مجلس سنا، در جولای سال گذشته و پس از اختلاف نظر با دولت آلبانیز بر سر موضعگیری خود درباره فلسطین، از حزب کارگر کنارهگیری کرده و ترجیح داد به عنوان نماینده مستقل فعالیت کند.