اجتماعی

جن‌زده‌ترین و ترسناک‌ترین خانه در استرالیا، به فروش رسید!

media.news.imagealternatetextformat.details


عمارت تاریخی مونت کریستو که به عنوان ترسناک‌ترین خانه در استرالیا شناخته می‌شود، برای نخستین بار طی 62 سال گذشته در بازار املاک به معرض فروش گذاشته شده است.

به گزارش رادیونشاط، این بنای باشکوه بر فراز تپه‌ای در شهر جونی( Junee)،در شمال غربی ایالت نیوساوت ولز، بنا شده و به روایت افسانه‌های محلی، دست‌کم ده روح سرگردان در این مکان حضور دارند.

عمارت مونت کریستو تا نوامبر سال گذشته، مقصد محبوبی برای علاقه‌مندان به پدیده‌های ماورالطبیعه و برگزاری تورهای شبانه بود. ، اما پس از درگذشت اولیو رایان، مالک ۹۳ ساله‌ آن، این برنامه‌ها نیز تعطیل شدند.

مونت کریستو در سال ۱۸۸۵توسط یک کشاورز ثروتمند محلی به نام کریستوفر کراولی ساخته شد. این فرد همچنین موفق شد با احداث هتل جونی، همزمان با افتتاح ایستگاه راه‌آهن جدید، ثروتش را چند برابر کند.

پس از درگذشت کراولی در سال ۱۹۱۰، خانواده او تا سال ۱۹۴۸ در عمارت ساکن بودند. اما پس از آن، بنا به نگهبانان سپرده شد و در گذر زمان دستخوش غارت و آسیب‌های فراوان گردید.

در سال 1963 رایان و همسرش، رجینالد، عمارت مونت کریستو را خریده و تا آخر عمرشان تلاش کردند آن را به شکوه اولیه خود بازگردانند.

براساس افسانه‌های موجود، کریستوفر کراولی و همسرش الیزابت، جزو 10 روح سرگردان در ملک محسوب می‌شوند. 

بازدیدکنندگان، به ویژه کودکان، اغلب از احساس ناآرامی شدید در نزدیکی پله اصلی، مکان مرگ نوه 10 ماهه کراولی بر اثر بی‌احتیاطی پرستار، گزارش داده‌اند. همچنین، تجربیاتی نظیر احساس سرمای ناگهانی، حس لمس شدن توسط نیرویی نامرئی، شنیدن صداهای نامفهوم و مشاهده سایه‌های شبح‌وار، نیز به طور مکرر توسط بازدیدکنندگان گزارش شده است.

خریدار موفق مونت کریستو، علاوه بر عمارت، سالن رقص، استخر و اصطبل‌ها، مجموعه‌ای غنی از عتیقه‌جات نفیس جمع‌آوری شده توسط خانواده رایان را نیز صاحب می‌شود.

 

نظر خود را ارسال نمایید