اجتماعی

هشدار هواشناسی در جنوب نیوساوت‌ولز؛ از مسافران و کمپ‌نشینان خواسته شد سفر خود را بازنگری کنند

media.news.imagealternatetextformat.details


 

باران‌های سیل‌آسا و بادهای مخرب، جنوب نیوساوت‌ولز را در وضعیت هشدار قرار داده و مقام‌های امدادی از مسافران و کمپ‌نشینان خواسته‌اند پیش از بدتر شدن شرایط، مناطق پرخطر را ترک کنند.


به گزارش رادیو نشاط،
در پی تداوم بارندگی شدید و وزش بادهای مخرب در سواحل جنوبی ایالت نیوساوت‌ولز، مقام‌های محلی و خدمات اضطراری از مسافران و کمپ‌نشینان خواسته‌اند برنامه‌های سفر خود را بازنگری کرده و در صورت امکان، مناطق پرخطر را ترک کنند.

سازمان هواشناسی استرالیا با صدور هشدار هوای نامساعد، از احتمال بارش‌های سنگین و بادهای شدید در مناطق ساحل جنوبی، ایلاوارا، فلات‌های جنوبی و کوه‌های اسنویی خبر داده است. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که این سامانه بارشی طی آخر هفته به‌تدریج به سمت شمال ساحل حرکت خواهد کرد.

شهر ایدن در جنوب دورافتاده نیوساوت‌ولز شامگاه پنج‌شنبه یکی از نخستین مناطقی بود که به‌شدت تحت تأثیر این طوفان قرار گرفت. مدیر پارک کاروان «گاردن آو ایدن» اعلام کرد که به دلیل بالا آمدن آب، شماری از کمپ‌نشینان از مناطق کم‌ارتفاع تخلیه و به بخش‌های امن‌تر منتقل شدند. به گفته او، برخی چادرها و تجهیزات بر اثر سیلاب آسیب دیده یا از بین رفته‌اند و بسیاری از مسافران تصمیم گرفته‌اند منطقه را ترک کنند.

خدمات اضطراری ایالت نیوساوت‌ولز (SES) هشدار داده است که خطر هنوز برطرف نشده و در برخی نقاط ساحل جنوبی، میزان بارندگی شش‌ساعته می‌تواند به ۵۰ تا ۸۰ میلی‌متر برسد و در مواردی حتی تا ۱۲۰ میلی‌متر نیز گزارش شود. این سازمان تأکید کرده که کمپ‌نشینان در مناطق کم‌ارتفاع ساحلی بیشترین خطر را متحمل می‌شوند.

بر اساس اعلام SES، نیروهای امدادی در حال بازدید از مناطق پرخطر، کمپ‌ها و نقاط ساحلی هستند و از افرادی که در این مناطق مستقر شده‌اند خواسته شده هرچه سریع‌تر محل را ترک کنند. مقام‌های امدادی همچنین از رانندگان خواسته‌اند با توجه به احتمال آب‌گرفتگی جاده‌ها و سیلاب‌های ناگهانی، با احتیاط کامل تردد کرده و از عبور از مسیرهای آب‌گرفته خودداری کنند.

در مناطق ایلاوارا نیز اپراتورهای پارک‌های کاروان به کمپ‌نشینان هشدار داده‌اند که برای تخلیه احتمالی آماده باشند. گزارش‌ها حاکی است بسیاری از مسافران برای پیشگیری از خطرات احتمالی، زودتر از موعد محل اقامت خود را ترک کرده‌اند.

بر اساس داده‌های رسمی، در ۲۴ ساعت منتهی به صبح جمعه، میزان بارندگی در برخی مناطق بسیار قابل توجه بوده است؛ به‌طوری که فرودگاه مریمبولا بیش از ۱۱۰ میلی‌متر و مناطق اطراف بگا و گرین‌کیپ نیز بارش‌های سنگینی را ثبت کرده‌اند. خدمات اضطراری اعلام کرده‌اند که تنها در یک شبانه‌روز، ده‌ها درخواست کمک در مناطق جنوب‌شرقی ایالت دریافت شده است.

پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که بارش‌های شدید و بادهای قوی طی روزهای آینده به سمت مناطق شمالی‌تر از جمله ایلاوارا، سیدنی و سپس منطقه هانتر گسترش خواهد یافت. مقام‌ها از شهروندان خواسته‌اند پیش از هرگونه سفر، وضعیت هوا و جاده‌ها را بررسی کرده و در صورت تشدید شرایط، سفر خود را به تعویق بیندازند.

نظر خود را ارسال نمایید