علمی

پیشرفت‌های جدید دانشمدانان استرالیایی در تشخیص زودهنگام بیماری اندرومتریوز

media.news.imagealternatetextformat.details


دانشمندان استرالیایی به تازگی پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه تشخیص زودهنگام بیماری اندومتریوز حاصل کرده‌اند. 

به گزارش رادیونشاط، این بیماری که به طور معمول با درد شدید در ناحیه لگن، پریودهای دردناک و ناباروری همراه است، اغلب سال‌ها قبل از تشخیص نهایی در زنان شناسایی نمی‌شود. 

بر اساس آمار، میانگین زمان لازم برای تشخیص این بیماری حدود هفت سال است و این تأخیر می‌تواند عواقب جدی از جمله درد مزمن و ناباروری را به دنبال داشته باشد.

در این راستا، محققان شرکت فناوری پزشکی Proteomics International در پرت، با همکاری محققان بیمارستان سلطنتی زنان و دانشگاه ملبورن، در حال توسعه یک آزمایش خون جدید به نام PromarkerEndo هستند که هدف آن تشخیص زودهنگام اندومتریوز است. نتایج اولیه این آزمایش نشان داده است که محققان موفق به تشخیص 90 درصد از موارد اندومتریوز در زنان مبتلا شده‌اند. 

این شیوه جدید آزمایش خون هم‌اکنون مراحل آزمایشگاهی خود را سپری می‌کند و در صورت دریافت تأییدیه‌های نظارتی، می‌تواند تحولی بزرگ در زندگی زنان مبتلا به اندومتریوز ایجاد کند. با تشخیص زودهنگام این بیماری، زنان قادر خواهند بود تا اقدامات درمانی لازم را سریع‌تر آغاز کنند و به زندگی سالم‌تری داشته باشند.

براساس آمار، سالانه 9.7 میلیارد دلار برای اندرومتریوز در استرالیا هزینه شده و 70 درصد از زنان مبتلا به این بیماری برای پیگیری درمان خود مجبور به اخذ مرخصی هستند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای اندومتریوز وجود نداشته و درمان‌های فعلی معمولاً با هدف کنترل علائم بیماری انجام می شوند. با این حال تشخیص زودهنگام و درمان این بیماری بسیار حائزاهمیت است.

نظر خود را ارسال نمایید