استرالیا حملات حوثی‌ها به فرودگاه ریاض را محکوم کرد

استرالیا حملات حوثی‌ها به فرودگاه ریاض را محکوم کرد

دولت استرالیا با محکوم کردن حملات حوثی‌ها به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض، خواستار توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی شد. این حملات دست‌کم ۱۲ کشته و بیش از ۳۰۰ زخمی بر جای گذاشته است.

به گزارش رادیو نشاط، پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، در پیامی در شبکه‌های اجتماعی گفت حملات به فرودگاه ریاض جان بسیاری از افراد بی‌گناه را گرفته است. او تاکید کرد این حملات باید متوقف شود و وزارت امور خارجه استرالیا تحولات منطقه را به‌دقت زیر نظر دارد.

فرودگاه ملک خالد از پنجشنبه تا شنبه هدف حملات موشکی قرار گرفت و صدها پرواز لغو شد.

دولت استرالیا از شهروندان خود خواست در برنامه سفر به عربستان تجدیدنظر کنند و از انتخاب پروازهایی که مبدا، مقصد یا محل توقف آن‌ها فرودگاه ملک خالد است، خودداری کنند.

اسمارت‌تراولر، سامانه توصیه‌های سفر دولت استرالیا، هشدار داده است که ادامه درگیری‌ها می‌تواند باعث بسته شدن حریم هوایی، لغو پروازها و محدودیت تردد شود. مسافران باید پیش از حرکت، وضعیت پروازها و مسیرهای خود را بررسی کنند؛ زیرا شرایط ممکن است بدون هشدار قبلی تغییر کند.